صفحه اصلی | شکایاتدرباره ما | ارتباط با ما | انگلیسی                                                                   تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی

آرشیو خبری


                                                                                                                                   10/4/1398کاهش آفات گندم


به گزارش روابط عمومی شرکت غله و خدمات منطقه ۱۱ استان سیستان و بلوچستان؛ مهندس غلامعلی گنجعلی مدیرعامل شرکت گفت: مبارزه به موقع با آفات گندم ارتقاء کیفیت گندم، آرد و نان را درپی خواهد داشت.
گنجعلی اظهار داشت: کاهش سطح مبارزه شیمیایی مزارع گندم استان درسال جاری نشان می دهدکه مشکلات کشاورزان در مبارزه با آفات و بیماریهای این محصول مهم استان بسیار کمتر ازسالهای گذشته است.
ایشان خاطرنشان کرد: بیماری فوزاریوم سنبله گندم به دلیل تولید توکسین ( سم قارچ عامل) در دانه های گندم ،خوشه گندم را آلوده و بزرها را چروکیده می کند و در نهایت کیفیت گندم از بین می رود، و آرد استحصالی و نان تولیدی دچار مشکل می شود که بروز مشکلات گوارشی انسان و دام و سرطان به آن نسبت می دهد.
این مقام مسئول تصریح کرد: هر نهاد و سازمانی که بخشی از اقدامات کاشت داشت و برداشت فرآیند گندم را متولی است، چنانچه به موقع وظایف مربوطه را انجام دهند  در ارتقاء کیفیت محصول که به عنوان مواد اولیه نان می باشد، مفید و ضایعات این مائده الهی به حداقل خواهد رساند.
گنجعلی بیان کرد: خسارت سن معمولی گندم در کشور به دو صورت کمی و کیفی است و در خسارت کمی تعداد بوته در واحد سطح کاهش می یابد اما در خسارت کیفی آرد حاصله از گندمهای سن زده به علت تخریب گلوتن( پروتین گندم) فاقد خواص نانوایی می شود.
وی درباره اقدامات انجام شده برای کنترل شیوع این آفت گفت: آموزش و ترویج علوم مربوطه به کشاورزان منع سم پاشی بی رویه اراضی که خسارت آفت در آنها متحمل نیست، توسعه کشت زود هنگام و برداشت به موقع و درنهایت کنترل آفت با یکی از سموم مؤثر و سالم از جمله این اقدامات می باشد.
گنجعلی در پایان افزود: اگر آموزش و ارتقاء مهارت کارگران، واحدهای نانوایی و کارخانجات آردسازی، بهبود و اصلاح فرآیند تولید محصول گندم، بهسازی و بازسازی تجهیزات و دستگاههای کارخانجات آردسازی واحدهای نانوایی همچنین اختلاط مناسب گندمها در مراکز ذخیره سازی، سیلوها و انبارها مکانیزه، اصلاح سیستمهای حمل و نقل و غنی سازی و استراحت آرد و تمامیت درصدهای سبوس گیری انواع آردهای تولیدی به ویژه آرد خبازی ،افزایش بهبود دهنده هادرفرآیند تبدیل آرد و تهیه نان، چگونگی به عمل آوری خمیر و استراحت نان و سایر موارد مرتبط به تولید آرد و تهیه نان ازجمیع جهات که به شکلهای علمی بررسی و کارشناسی شده مورد توجه و مد نظر قرار گرفته شود در کیفیت آرد و نان تولیدی هیچگونه مشکلی وجود نخواهد داشت.

 تلفن حوزه بازرسی و رسیدگی به شکایات : شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران : 84398-021

 

Website Powered By Noujan.net